Директор Інституту «Діалог» Андрій Миселюк прокоментував ряду ЗМІ «мирний план», який запропонував Китай для закінчення війни в Україні.

Чи перестануть США допомагати Україні, якщо аудит «Могутньої трійки» викриє масштабну корупцію? Відповідь на це питання директор Інституту «Діалог» Андрій Миселюк дав у ефірі  Громадського інтерактивного телебачення (ГІТ).

Круглий стіл  "Війна в Україні у західних ЗМІ: чому ця тема відійшла на другий план та як її повернути на провідне місце" відбувся у Києві 7 липня 2022 року.

Станом на сьогодні найбільш дієва санкція Заходу проти Росії за визнання незалежності «ДНР-ЛНР» - це зупинка Німеччиною сертифікації газопроводу «Північний потоку-2» («ПП-2»).

Після трьох місяців концентрації десятків тисяч російських солдат біля українських кордонів як деякої незворушної константи, нарешті, почалась маленька, але практична деескалація на наших кордонах. Про те, що саме і чому змінюється у поведінці Кремля, директор Інституту «Діалог» Андрій Миселюк розповів 30 січня під час прямого ефіру в студії телеканала «Україна 24».

Європа вже почала вибиратися із «ковідного туннелю», черга нашої країни прийде у березні. Штам Omicron, який у листопаді минулого року не на жарт перелякав весь світ, виявився дембельським акордом ковіду, який хазяйнував у світі два роки. Гучним, буйним, небезпечним, але ключове в тому, що дембельским.

Серія переговорів США та НАТО з Росією цього тижня засвідчила: РФ не збирається відступатися від своєї вимоги про оформлення нового розподілу сфер впливу у світі між нею, США та Китаєм.

Коли шість років тому в Алмати співробітники Інституту «Діалог» знайомилися із масштабною програмою розвитку Казахстану «Нурли жол» тодішнього президента Нурсултана Назарбаєва, здавалося, що сталий розвиток Казахстану – константа на довгі десяліття. Запорука якої - використання вигід від одночасного плідного для Казахстану співробітництва з сусідніми Китаєм та Росією.

Наш експертний центр намагався об’єктивно оцінювати головні події у житті країни та світу. Але ж немає таких ваг, де можна зважити та порівняти важливість, наприклад таємного випробування Китаєм гіперзвукової ракети, яка здатна облетіти Землю, початок переговорів між Росією та США про нове облаштування світового порядку, глобальна енергетична криза  та закінчення цілої епохи Ангели Меркель у Німеччині.

Україні потрібна проактивна й одночасно гнучка позиція, щоб зайняти гідне місце у новому світовому порядку. Про це директор «Діалога» політолог Андрій Миселюк розповів 13 грудня в студії телеканалу «Україна 24».

З приводу сьомої річниці початку Євромайдана 20 листопада 2020 р. Інститут «Діалог» організував і провів у Києві прес-конференцію на тему: «21 листопада – сьома річниця Революції Гідності. Чому розслідування злочинів проти Євромайдану досі триває, а поплічники Януковича повертаються до влади?»